Auki­oloajat / Opening hours

Mon-Thu 15-02 | Fri 13-02 | Sat 13-02 | Sun 13-24 (at least)

One Pint Pub on pätevä juhlatila Helsingissä

Varaa pöytä, tilaa juoma­tasting ja ruuat vielä kylkeen!

Olisiko Helsingin Ruoho­lahdessa sijaitseva One Pint Pub etsimäsi juhlatila esimerkiksi syntymä­päiväjuhlien, polttareiden tai muun kokoontumisen pito­paikaksi?

Emme vuokraa baaria yksityis­tilaisuuksiin, mutta voit halutessasi varata maksutta pöytiä 2-20 hengelle. Ruoka­puoleen meillä on pientä pubiruokaa, mutta halutessanne järjestämme yhteistyö­kumppaneidemme kautta kunnon menun!

Ohjelma­numeroksi olut- tai viskimaistelu

45-paikkaisen pubimme olohuone­maisen rento tunnelma tarjoaa loistavat puitteet oluen- tai viskin­maisteluiltaan pienelle tai suurellekin ryhmälle. Saatte asian­tuntevan opastuksen illan aiheeksi valittujen oluiden, viskien tai muiden juomien saloihin sekä valmistus­menetelmiin. Listallamme on runsaasti erikoisoluita ja yli 170 erilaista olut­vaihtoehtoa.

Soita ja kysy lisää

Jos suunnittelet juhlia, etsit juhlatilaa ja porukallanne olisi kiinnostusta syventyä oluiden tai muiden juomiemme maailmaan, kilauta tai lähetä sähköistä postia – toki voit piipahtaa paikan päälläkin juttelemassa. Katso yhteystiedot. Meille on helppo tulla hyvien kulku­yhteyksien ansiosta.